Bra helg!

I helgen har jag premiäråkt på mina nya långfärdsskridskor! Yes – det finns isar som håller!

Både jag och Marcus slog till på black friday och beställde ett varsitt par på XXL. I torsdags var vi upp till Sundsvall på kvällen och hämtade dem. Vi kom upp till Borsta omkring 19.20 tiden, var inne på XXL i typ 20 minuter och sen kom vi på att vi behövde spolarvätska på Biltema. Sagt och gjort. 19.40 gick vi in där men det var slut. Så vi for upp på Jula istället. När vi gick in genom dörrarna sa jag ”åh tänk om vi hade kommit på lite tidigare att vi skulle ha köpt glödlampor på ikea…” då var klockan kvart i åtta. Marcus stegade på och hämtade det vi skulle på Jula och så kom vi fram till ikea åtta minuter innan dom stängde. Haha andra gången vi gör sådär på Birsta nu!

Igår var vi i Järvsö och käkade och lyssnade på Emil Assergård. Det var jättetrevligt och SÅ roligt. Efteråt hämtade pappa oss och så sov vi över i gäststugan. Imorse hade pappa fixat värsta lyxfrullen och sen begav vi oss hemåt för att åka skridskor. Har haft en jättebra helg verkligen.

Nu till veckan ska vi försöka renovera färdigt i sovrummet – jag har ju flyttat in hos Marcus nu och vi ska göra om lite här och var. Det tar verkligen mer tid än man tror!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s