10 bilder från den senaste tiden

Hej!

Ibland önskar jag att jag hade en inbyggd kamera som kunde hjälpa mig att minnas allt jag gör i mitt hektiska liv. Tyvärr ser det inte ut så och jag får därför använda mitt egna minne.

Jag skrev senast när jag fick mitt stipendium. Och det har jag ju sedan delat på instagram och facebook så det antar jag att alla som läser här, redan har sett. (Alltså själva motiveringen och det).

Innan det skrev jag nån gång i början av juni. Att livet var najs! Det kan jag tala om att – så är fallet fortfarande.

Jag fick ju jobb – på malsta skola. Som svensklärare i åk 4-6. Väldigt roligt men mycket utmanande. Det känns såklart bra att det är en utmaning. Jag får lära mig saker hela tiden och jag vet hur tråkigt det är på ett jobb där jag redan kan allt. Men det är såklart väldigt svårt och jobbigt ibland med.

Hur som helst. Lite senare in på sommaren – jag jobbade, hängde med kompisar, familj och något spektakulärt hände. ->

En av mina bästa tjejkompisar lyckades på något mystiskt sätt övertala mig att ta kontakt med en person jag aldrig tidigare träffat (vem gör ens det?!!?!) men hon kände ju såklart denna filur. Sagt och gjort. Vi sågs. Vi klickade. Vi…. jaaa vi blev tillsammans. Men det vet ni ju också. I alla fall ni som är vän med mig på facebook. Och instagram-folket har väl listat ut det vid det här laget. Men jag kan berätta mer om detta nån annan gång. Nu tycker jag nämligen att det räcker med text!

Tidigt på sommaren bodde jag hemma hos en av mina storebrorsor som bor där vi växte upp. Där bredvid är ju Hammarn, så jag tog tillfället i akt och började odla – för att sysselsätta mig.

Och med en hel del hjälp av mormor och morfar blev landet riktigt fint och grönt! Jag är verkligen fast i plant-världen nu och vill odla ännu mer nästa år!

Mina fina, fina, fina brorsbarn. Det fattas två på den här bilden. Men som jag älskar alla fem! Dom ger mig så mycket glädje och lycka. De är dem finaste ungarna i hela världen ❤️

Här är nummer fem i klanen, Bill. Som jag dessutom är gudmor åt. Han fyllde alldeles nyligen 1 år. Av mig fick han en jättegullig räv-lampa.

En sen så kom ju dom där dagarna när jag började se mig omkring i grannkommunen. Här är en fin dag i Jättendal.

Det finns jättesöta katter där också. Det ser lite ut som att jag nyper hårt i pälsen men det är bara att jag klappar honom samtidigt som jag tar bilden.

Plugget började igen – jag pluggar ju fortfarande på heltid utöver jobbet på halvtid.

Vi var på en dubbeldejt med det paret som parade ihop oss.

Och till sist en bild när han ligger på en täckt i solnedgången häromdagen och siktar på en kanadagås. (Tyvärr blev det ingen)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s