Jag har fått Hälsinglands Sparbanks Ungdomsledarstipendium

Jag har fått Hälsinglands Sparbanks ungdomsledarstipendium i Hudiksvall.

Att leda barn och ungdomar är mycket tidskrävande, och tålamodsprövande och rent ut sagt jättesvårt!

Men trots det älskar jag det. För det är så sjukt häftigt att kunna skapa förtroendefulla relationer och den bästa känslan är när man lagt ner massor med tid på att planera en aktivitet som barnen fullkomligt älskar. Det är helt fantastiskt att få vara en del av barnens uppväxt, se dem utvecklas från att aldrig tidigare ha tänt en tändsticka till att starta egna brasor att laga mat på.

Jag är inte scoutledare för min egen skull. Jag har 100% fokus på att alla barn ska synas, få ta plats och våga göra nya saker. Jag vill att alla barn ska få ta del av gemenskap, äventyr och utveckling.

Jag har själv fått det stödet från mina scoutledare sedan jag var åtta år gammal. Mina scoutledare som jag idag kallar mina kollegor. Och som jag kanske bestämmer över lite mer än jag borde…. 😉 Det är ju inte en slump varför de kallar mig för fru ordförande eller säger ”vi måste höra med kårchefen först”.

Att jag som 21åring får ta emot det här priset är helt galet. Jag kan bara drömma om hur långt jag kan fortsätta utvecklas – jag har ju hela livet framför mig fortfarande. En av mina högsta drömmar är att kunna jobba med scouting på heltid. Jag är en ”görare”. Vill jag något så gör jag det. Jag hoppas så innerligt att jag på något sätt ska kunna lyckas jobba med scouterna på heltid.

Jag vet inte hur jag ska tacka mina scoutledarkollegor tillräckligt. Utan er hade jag aldrig kommit så här långt. Ni gör ett helt fantastiskt jobb och det är en ära att få jobba med er.

Ett stort tack till alla som stöttat mig i utvecklingen av mitt ledarskap. Tack till alla mina lärare på ledarskapsgymnasiet – ni har varit en stor del av detta.

Och såklart världens största tack till alla fantastiska barn och ungdomar jag hittills fått vara ledare åt. Ni gör mig så lycklig.

Jag tar emot stipendiet på sparbankens jubileumsfest i rådhusparken lördag den 28/7 kl 13. Be there or be square!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s