Dop & Bröllop

I lördags var hela familjen bjuden på dop för vårt senaste tillskott i klanen. Bill, min bror- och gudson skulle döpas. Jag har sett framemot dopet sedan min storebror ringde och frågade mig om jag skulle vara bortrest över hans födelsedag (som också inföll igår).

Jag var på plats vid kyrkan ganska tidigt för att hjälpa till lite innan. Jag hade bland annat fått en instruktion om att ta med mitt ångstryckare som jag fick i julklapp. När Andreas och Hannah kom viskade Hannah att vi måste smyga upp för hon behövde ta av sig sin klänning för att jag skulle kunna hjälpa henne att stryka den. Där uppe blev jag så överraskad att jag nästan skrek rätt ut. På en galge hängde en vit klänning. Och ingen i familjen visste något ännu. Jag har varit känd som familjens skvallerbytta hur länge som helst så att hon skvallrade för mig var inte väntat! Haha.

Jag skulle bära in Bill i kyrkan precis bakom Max och Nea och bakom mig skulle Ante och Hannah gå. Kyrkklockorna ringde och precis när de slutat började kantorn spela brudmarschen. Jag och barnen gick in och kom ungefär halvvägs genom kyrkan innan Ante och Hannah klev ut bakom oss. Familjen var SÅ överraskad. Ingen hade anat något och det var prislöst att se deras glada och förvånade ansiktsuttryck.

Vi hade en helt fantastisk dag och kväll och hela arrangemanget var så trevligt och mysigt. Tack Ante och Hannah för allt! Jag hade så roligt! Här kommer lite bilder som mamma fotograferade under ceremonin och några som jag tog efteråt. Det kommer att dyka upp en liten film också så småningom. Som tur var hade jag frågat Filips lillebror om han kunde filma åt oss, vilket han kunde! Så roligt!!

DSC_0181DSC_0186DSC_0180DSC_0174DSC_0120DSC_0112DSC_0108DSC_0099DSC_0089DSC_0213DSC_0218

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s