2017 – ett händelserikt år

2017 har varit ett händelserikt år. Jag tycker att det har varit ett väldigt bra år.

Jag har fokuserat på det jag gillar allra mest – spendera tid ute i naturen. Det har blivit ett stort antal tillfällen med utflykter med olika människor. Filip har fått stå ut med de flesta av mina spontana utflyktsidéer och vi har både brunchat och stekt ett antal kôlbullar över elden tillsammans.

Jag har också sett mig omkring här i världen. Om man ska fortsätta på samma spår så reste ju jag och Moa upp till Kiruna och besteg Kebnekaise. Så sjukt häftig upplevelse som jag nu i efterhand blivit sugen på att göra igen.

Jag och F åkte också ner till Borås för att träffa Moa i hennes studentstad. Vi hade en rolig helg där vi även tog oss en tur till Ullared.

Jag var även några dagar i Assisi, under våren, en vacker liten stad uppe i de Italienska bergen. Det blev en hel del vandring där också.

För nöjes skull åkte Filip och jag till Leksand sommarland och tältade där! Vi hade så roligt!

På slutet av sommaren åkte jag tillsammans med några av mina bästa scoutkompisar till England på en stor jamboree. Jag fick mersmak och inväntar nu att anmälan till WSJ19 ska öppna. Jag tog också och tatuerade mig i somras.

Hösten har gått i rask takt. En hel del ute-tid blev det även där då jag bland annat var ute på älgjakt en vecka plus att vi hade familjescouting en gång i månaden.

Avslutade året med en tur upp till fjällen med min äldsta bror och hans familj. Vi åkte slalom och hade det så härligt! Nu ska jag jobba de två sista dagarna av året och sen börjar nya äventyr!

Jag tänker att jag skulle vilja skriva ut några mål eller så inför 2018 men jag vet inte vad. Jag har några dagar till att fundera ut det på så kanske jag lägger upp det senare.

Mina #bestnine2017

Jag och Filip på julafton, jag på Kebnekaise, Filip och jag firade 3 år tillsammans, jag fyllde 20, fick en till brorson som heter Bill, hade en bra feeling för jag fick ett två-veckors vik på Hudikskolan (Det skulle leda till många nya möjligheter), ute på älgjakt, min nya tatuering, jag och F på maskeradfest.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s