Thanksgiving & säsongens första

Hej! Hoppas ni haft en bra helg. Det har jag! Jag tänkte berätta vad jag gjort sedan i fredags.

Fredag

Började dagen med en online föreläsning i en av matemtikkurserna jag läser just nu. Samtidigt började jag göra iordning inför kvällen. Jag och Filip hade nämligen bjudit in hans familj, farmor och min mamma att komma och äta thanksgiving middag med oss.

Jag dukade och gjorde fint på bordet.

Och lagade massor av mat. Vi gjorde kalkon, som vi fått av min pappa, hemgjort potatismos med pärer från Hammarn, sötpotatis casserole, mac’n’cheese, sås, cole slaw, grönsaksstavar med mera… det blev supergott och det var jätteroligt att bjuda hem alla till oss och bara umgås! Tack! Alla recept kan ni hitta på min pinterest om ni är intresserade.

På lördagen gjorde jag inte många knop på förmiddagen. Låg hemma i soffan och läste lite i en bok jag köpte i England i somras. Framåt tidiga eftermiddagen gick jag och Filip på stan en sväng för att leta en liten outfit inför kvällen. Vi var bjudna på 20 årsfest hemma hos Madde!

Vi hade en sjukt rolig kväll. Vi var hemma hos Madde och Johan framåt 12-tiden innan vi begav oss ut på stan. O’learys har ju öppnat upp festvåningen och gjort dansgolv där och jäklar vad kul vi hade det! Lokalen var dessutom sjukt häftig! Roligt att den kommer till användning istället för att stå och förfalla.

Söndag

Imorse när jag vaknade var jag direkt sugen på att sticka ut och åka skridskor! Men innan det kokade jag gröt och gjorde iordning frukost till mig och F. Sen stack vi iväg och åkte en sväng. Det var riktigt härligt att glida fram på den lilla tjärnen mitt i skogen.

På vägen hem ringde vi och beställde kebab till lunch som vi hämtade upp och käkade i soffan framför en ny serie vi börjat kolla på som jag tror heter ”The godless”. Väldigt bra serie!

Mer än så tänker jag inte göra den här helgen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s