En roadtrip till Dalarna

Den här veckan har jag och Filip sommarens enda gemensamma semestervecka. Resten av sommaren går vi om varandra… verkligen SÅ tråkigt men vi bestämde oss för att åtminstone ta vara på denna vecka.

I måndags var det moläta i Järvsö och Filip skulle tydligen spela där. (Bra koll denna supportive girlfriend har) Vendela frågade om jag ville hänga med och då sa jag ja, för hon berättade för mig att Filip skulle spela. Och för att det lät trevligt såklart.

När jag kom hem på kvällen kollade jag lite på vädret för vi hade bestämt att vi skulle åka till Leksand så fort vädret blev bra. Det visade sig att tisdagen skulle bjuda på relativt fint väder så vi tog chansen och packade en halvtimme innan vi åkte på tisdagmorgonen. Vid 11 på förmiddagen anlände vi till sommarland. Vi lämnade telefonerna i bilen och hade en så himla rolig dag! Vi hade inte någon direkt koll på vad klockan var alls och blev ganska förvånade när personalen ropade ut i högtalarna att de stängde om 20 minuter.

Vi tältade på en supermysig camping i centrala leksand. Innan vi pitchade tältet gick vi ner till centrum och letade en restaurang att äta på. Senare på kvällen spelade vi kort i tältet och hade det så roligt och skrattade ända tills vi somnade.

Idag packade vi ihop och åkte mot Rättvik för att åka rodel innan vi styrde hemåt. På vägen stannade vi hos pappa och hälsade på deras supersöta pudelvalpar och matade våran kalkon Snurresprätt med lite brännässlor.


Som sagt så lämnade vi telefonerna i bilen inne på sommarland så dessa bilder är typ de enda vi har. Vet att det inte syns så mycket men om man tittar noga så kan man skymta att vi har ”matching couples” t-shirts! 😂 ”queen of everything” & ”king of whatever’s left”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s