Tre dagar på resande fot

Hej!

Kl 00.35 rullade jag och Filip upp på hans uppfart i natt. Vi har nämligen varit ute på äventyr i tre dagar. Vi hoppade av sol och badtrenden som man brukar ha på studentresor. Vi packade trangiakök och friluftskläder och hoppade in i bilen och åkte till Norge. Självklart började resan med krångel. Vi upptäckte att det var något fel på bromsarna och vi är ju inte så bra på bilar så vi vände om i Näsviken och mycket riktigt hela jädra bromssystemet var ju kaos. Tack å lov att vi inte kom iväg med den bilen. 

Med ny bil och några timmar försenade tog vi oss iväg. Runt åtta på kvällen kom vi fram till Norge och en fin stad som heter Röros. Där stannade vi för natten.

Dag två anlände vi till resans huvudmål: Trollstigen och Geiranger. Trollstigen är en superslingrig väg som går superbrant högt upp på ett fjäll. Sedan åkte vi nedåt igen och körde på en färja som tog oss närmare Geiranger. Efter det följde en lång serpentinväg nedåt mot Geirangerfjorden. Vi stannade flera gånger efter vägen för att titta på utsikten och vattenfallen och allt. Det var så overkligt vackert där i fjorden. Jag har massor med bilder och videos som jag ska lägga upp men så länge får ni ett smakprov från telefonen eftersom jag bloggar via den just nu.

   
    
    
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s