Loggbok för de senaste månaderna

Det var ett tag sedan jag loggade mitt gymnasiearbete men här kommer en sammanfattning av vad jag gjort.

V.42 Planerade jag nästa aktivitet.

V. 43-49 Var jag på praktik och gjorde därför inga loggböcker. Men jag höll då en aktivitet. Det var att göra ett eget ”nöd-kit” för att starta en eld. Vi gjorde pappersrullar doppade i stearin, doppade tändstickor i stearin för att hålla dem vattentäta och rev små bitar av näver och stoppade dem tillsammans i en återförslutbar påse. Självklart jobbade jag på som vanligt i scoutverksamheten på kvällstid.

V.50-52 Hade vi avslutning på scoutterminen och delade ut julklappar från företaget som jag samarbetar med. Alla de äldre scouterna fick ett eget matkit, med tallrik, mugg och bestick med mera. De yngre scouterna fick en varsin spork.

V.1-2 Har jag haft jullov men planerat in en dag med planering inför vårterminen där mina två sista aktiviteter kommer att äga rum. Vi ska planera in dem i schemat med resten av våra aktiviteter som vi gör varje vecka. Jag jobbar även på att leta fram nya och spännande aktiviteter den här veckan utöver dem som ingår i mitt gymnasiearbete.

Vår nästa aktivitet kommer att ske någon gång i mars när vi ska på anglingshajk. Då ska vi angla, pimpla, grilla hamburgare och ha en trevlig dag på isen. Jag räknar med att ha massor med härliga bilder att visa upp som dokumentation efteråt.

Här kommer lite bilder från den senaste aktiviteten. Scouterna tyckte det var roligt och det är något vi verkligen kommer att ha användning för. Temat för hela terminen var att börja bygga upp en ryggsäck med nödvändiga saker att ha med på scoutträffarna. Det här kittet ska självklart alltid ligga i ryggsäcken.

IMG_1065IMG_1087

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s